Roel van Gastel

Roel van Gastel

Directeur

Ik ben Roel van Gastel geboren in Nijnsel en woonachtig in Liempde.
Na mijn HTS opleiding ben ik werkzaam geweest in verschillende functies en bedrijfstakken, Ik ben onderaan begonnen en heb tijdens mijn studie veel ervaring opgedaan in de productie. Na mijn studie heb ik me vanaf de werkvloer opgewerkt naar een management functie. Ik heb me vanaf dat moment bezig gehouden met het efficiënt inrichten van productieprocessen en het verbeteren van productieprocessen. Vanuit deze positie ben ik betrokken geraakt bij het ontwikkelen van producten met als doel een product zo te ontwikkelen dat het efficiënt te produceren is tegen de laagste kosten. Ik heb veel productie in West-Europa en Azië begeleid.
Door mijn ervaring en kennis van de markten en materialen kan ik u helpen met de ontwikkeling van uw producten. Tijdens de ontwikkeling zorgen we dat het product zo makkelijk mogelijk te produceren is. Hier kunnen we qua doorlooptijden en kosten de grootste efficiëntie behalen.
Ieder product zie ik als een uitdaging en ik ga graag samen met u een goede partnerschap aan waar voor beide een goede win-win situatie uit voortkomt.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bekijken.